la tienda del barrio Bookmark and Share   las tiendas del barrio
Busca
Población


Barrio


Código Postal


Calle


Contenidos


QUI SOM

La botiga del barri és una empresa constituïda el 2010 per dos socis, en Quim i en Guillem, amb una visió, ajudar a fer un important avanç de qualitat, modernitat i servei al comerç de tota la vida.

Encara que el punt de partida és molt senzill: facilitar l’accés a una eina tant difosa com les pàgines web. Volem oferir un servei que vagi més enllà de la tecnologia, que faciliti la adaptació a aquest nou canal i la modernització d’un sector que considerem clau per la economia i també, perquè no dir-ho, per la vida del barri.

Les botigues del barri son el nostre únic focus, entenen en aquest conjunt tant les botigues, com els petits negocis, com els professionals que, a prop del seu client, configuren una activitat comercial dinàmica, pròxima, especialitzada i de qualitat.

La botiga del Barri vol ajudar a tots aquests negocis a estar presents en el medi mes universal d’ara, Internet, un medi on cada cop més, la gent busca, identifica, consulta...; estar a Internet és obrir una nova porta a un nou mon que ja està aquí. Per això, d’una manera senzilla, amb un preu adequat al negoci que ens adrecem i amb la mateixa professionalitat, volem facilitar-vos aquesta solució.

Els moments de crisi com l’actual son també moments d'oportunitats, de modernització, de diferenciació, de donar passos endavant per demostrar que la botiga del barri continua sent un eix clau de la vida econòmica i social. Us encoratgem a obrir  un altre aparador, creiem que quasi tant bonic com el que ja teniu, però, això si, visible a tothom, perquè d’aquesta manera us coneguin, us trobin, es comuniquin amb vosaltres i coneguin tot el que podeu oferir.

 

© la botiga del barri 2010